inchide

Newsletter

Fii mereu legat de arta.Aboneaza-te la fluxul de stiri despre arta trimise direct pe mail-ul tau de catre artLine.ro
Artline.ro pe FaceBook Artline.ro pe Twitter Multimedia
ro | en
Contact
Upload lucrari

CONDITII  DE UTILIZARE A GALERIEI ARTLINE.RO
 
Acordul de utilizare
 

1. Utilizarea galeriei virtuale Artline.ro (denumita in continuare "Galeria") este supusa conditiilor speciale prezentate aici (denumite in continuare „Conditiile de Utilizare a Galeriei”). Prin inregistrarea ca utilizator al Galeriei Galeriei declarati ca acceptati, fara rezerve, Conditiile de Utilizare a Galeriei si ca le veti respecta pe toata durata utilizarii Galeriei.

 

2. Prin intermediul Galeriei, utilizatorul are posibilitatea publicarii/afisarii in saitul Artline.ro a Continutului transmis de utilizator, impreuna cu elemente de identificare, descriere si, dupa caz, de valorificare a acestuia. Posibilitatile de publicare/afisare si valorificare sunt limitate la cele strict disponibile la momentul inregistrarii/deschiderii contului de utilizator si circumscrise Termenilor si conditiilor generale de utilizare a saitului Artline.ro

 

Verificarea si aprobarea continutului publicat/postat in Galerie

 

3. Orice imagine, fotografie, grafica, logo, informatie, text, imagini in miscare, sunete, ilustratii si orice alte lucrari (denumite in continuare "Continut"), pe care utilizatorul le incarca spre publicare/postare in Galerie sunt supuse verificarii de catre Artline.ro inainte de publicarea/postarea efectiva a acestora.

 

4. In vederea pastrarii unui nivel calitativ al Continutului publicat/afisat in Artline.ro, care sa asigure Artline.ro o buna reputatie in fata publicului si a utilizatorilor sai, Continutul incarcat/transmis de utilizator spre publicare poate fi refuzat de la publicare/afisare in Galerie/Artline.ro in tot sau in parte. Utilizatorul recunoaste explicit dreptul Artline.ro de a verifica, aproba sau refuza la publicare Continutul transmis de catre utilizator.

 

5. Artline.ro va aproba spre publicare/afisare numai acel Continutul care, in opinia discretionara a Artline.ro, este acceptabil (inclusiv dupa criterii estetice) si nu incalca reglementarile in vigoare aplicabile sau drepturile ori interesele unor terte persoane. Aprobarea Continutului unui utilizator, in tot sau in parte, nu constituie o garantie de aprobare ulterioara a unui alt Continut similar.

 

6. Refuzul Artline.ro de publicare/afisare, in tot sau in parte, a Continutului transmis nu poate fi contestat de catre utilizator prin nici o procedura. Refuzul de publicare/afisare nu reprezinta in sine o certificare sau o negare a valorii Continutului, a lucrarilor de arta pe care le exprima sau a profesionalismului si renumelui autorului lucrarilor de arta refuzate.

 

Responsabilitatea privind Continutul Galeriei

 

7. Utilizatorul declara expres ca toate imaginile, fotografiile, grafica, logo-urile, informatiile, textele, imaginile in miscare, sunetele, ilustratiile si orice alte materiale (respectiv Continutul) transmise de acesta sunt legitim folosite si nu incalca drepturile unor terte persoane. Utilizatorul declara explicit, prin utilizarea Galeriei/Artline.ro, ca isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru Continutul transmis. Artline.ro si/sau firmele asociate cu Artline.ro, inclusiv orice angajat, director sau administrator al lor, nu vor fi raspunzatoare in nici un fel pentru orice Continut sau pentru orice pierderi sau daune de orice fel care rezulta din publicarea/afisarea oricarui Continut transmis, iar utilizatorul este de acord sa poarte toata raspunderea, sa suporte toate riscurile asociate Continutului pe care l-a transmis si sa despagubeasca Artline.ro, firmele asociate cu Artline.ro, inclusiv orice angajat, director sau administrator al lor, in cazul unor actiuni in pretentii rezultate din incalcarea de catre utilizator a drepturilor altor persoane.

 

Eliminarea in tot sau in parte a Continutului publicat/postat in Galerie

 

8. Artline.ro are dreptul de a elimina din Galerie/Artline.ro acel Continut care, ulterior publicarii, este pus in discutie ca aducând atingere drepturilor si intereselor unor terte persoane (prin incalcarea dreptului de proprietate intelectuala, dreptului la marca sau a altor drepturi) sau ca incalcând reglementari in vigoare, morala si ordinea publica. Eliminarea Continutului, in tot sau in parte, in urma unor astfel de cauze nu da dreptul utilizatorului la restituirea contravalorii serviciilor si nici la despagubiri, astfel cum este prevazut in Termenii si conditiile generale de utilizare a saitului Artline.ro.

 

9. Artline.ro are dreptul de a elimina oricând si fara notificare prealabila sau alta formalitate atât Continutul unui utilizator, cât si contul unui utilizator in situatia in care utilizatorul respectiv incalca Termenii si conditiile generale de utilizare a Artline.ro si/sau Conditiile de Utilizare a Galeriei, precum si in situatia in care Continutul nu este conform cu toate conditiile expuse aici.

 
Plata serviciilor
 

10. Pentru utilizarea Galeriei/Artline.ro, utilizatorul se obliga sa achite contravaloarea specificata in Sait si numai in cazul in care Continutul transmis spre publicare de utilizator (respectiv una sau mai multe lucrari de arta) este aprobat si publicat, in tot sau in parte, in Galeria/Artline.ro.

 

11. Suma datorata pentru publicare se va achita in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data publicarii/afisarii oricarei parti din Continut in Galerie/Artline.ro. Contravaloarea pentru utilizarea Galeriei se datoreaza si se achita integral, indiferent daca a fost aprobata si publicata/afisata numai o parte din Continutul transmis spre publicare de utilizator.

 

12. In cazul in care nici o parte din Continutul transmis spre publicare de catre utilizator nu a fost aprobata/afisata in Galerie/Artline.ro, utilizatorul nu datoreaza nici o suma si nu va efectua plata.

 

Obligativitatea conditiilor de utilizare a Galeriei

 

13. Conditiile de utilizare a galeriei sunt obligatorii si se completeaza cu Termenii si conditiile generale de utilizare a Artline.ro.

 

14. Daca oricare dintre aceste conditii va fi declarata de o instanta competenta ca invalida, ilegala sau inaplicabila din orice motiv, respectiva conditie va fi inlaturata iar restul conditiilor vor ramâne in vigoare si efect, continuând sa fie obligatorii si executorii. In cazul unei astfel de nulitati, conditia anulate va fi inlocuita cu alta care sa corespunda cu spiritul celei anulate.