inchide

Newsletter

Fii mereu legat de arta.Aboneaza-te la fluxul de stiri despre arta trimise direct pe mail-ul tau de catre artLine.ro
Artline.ro pe FaceBook Artline.ro pe Twitter Multimedia
ro | en
Contact
Upload lucrari

Prezentare artist Claudiu Savin



2010 mai | Salon de desen
Expozitie organizata sub inaltul patronaj al Uniuni Artistilor Plastici Iasi, desfasurata in trei sali: Galria Tonitza, Galeria Cupola si Galeria Moldova Mall.

2010 februarie | Colaj
Expozitie de grup organizata de prof. univ. dr. Dragos Patrascu la Galeriile "Tonitza" din Iasi.

2009 iulie Pascani | Ludic Nudic Pudic
In colaborare cu poetul Alin Boeru expozitie de grafica si poezie, grafficopoezia. Expozitia a fost sustinuta de simezele Primarie Municipiului Pascani si a fost prezentata de prof. univ. dr. Ilie BOSTAN, academician Razvan THEODORESCU, prof. Marioara PREUTU.

2007 mai IASI | Sintetic
Prima expozitie de grup alaturi de George IVAN si Silvia SOFRONEA. Ateneul Tatarasi, prin sustinerea deosebita a regizorului Benoit VITSE, a fost martorul unui proiect care s-a dovedit a fi un tot unitar de nonconformism si forme. A prezentat prof. dr. Theodor HASEGAN.

2007 martie PASCANI | Ierburi sau Oameni?
Expozitie personala de grafica sustinuta la Casa de Cultura "Mihail SADOVEANU" - Pascani. Eveniment organizat si sustinut de prof. Anca APARASCHIVEI si directorul institutiei, prof. Marioara PREUTU.

2007 ianuarie IASI | Culmea nicaieriului
Expozitie personala de grafica desfasurata in incinta Bisericii "Pogorarea Sfantului Duh" din Bucium. Eveniment organizat si sustinut de Preot Paroh Dumitru CARP.

2006 octombrie IASI | Borcanul cu sare
Expozitie personala de grafica dar la Muzeul Literaturii Romane, Muzeul "Mihai EMINESCU", Parcul Copou. Vernisajul a fost prezentat de prof. dr. Theodor HASEGAN, prof. Radu CARNARIU, fotograf Eugen HARASIM.

2005 noiembrie IASI | Zbor de noapte
Prima expozitie personala de grafica sustinuta de simezele Bibliotecii Nationale "Gheorghe ASACHI" Iasi. Vernisajul a fost prezentat de prof. Radu CARNARIU si muz. dr. Aurel PANAIT


Lucrarile expuse
Pictura - Grafica - 2 lucrari

Newsletter

Fii mereu legat de arta.Aboneaza-te la fluxul de stiri despre arta trimise direct pe mail-ul tau de catre artLine.ro

Va recomandam

The Beatles lanseaza la inceputul lunii noiembrie ultimul cantec:  “Now and Then” The Beatles lanseaza la inceputul lunii noiembrie ultimul cantec: “Now and Then”
“ Now and Then ” va putea fi ascultat in sfarsit in primele zile ale lunii viitoare, cand va fi lansat in format digital, iar ulterior si sub forma unui single dublu, impreuna cu ...
Alte recomandari:
Il Porcellino, una dintre cele mai populare atractii ale Florentei Premiul Nobel pentru Literatura 2023 a fost castigat de scriitorul norvegian Jon Fosse Bruce Springsteen a lansat o noua piesa, “Addicted to Romance”, care va fi inclusa pe coloana sonora a filmului “She Came to Me” Pieptenele pentru mustata care i-a apartinut lui Freddie Mercury s-a vandut cu peste 150 000 de lire + Vezi mai multe

Facebook

Fii prietenul nostru pe Facebook si pastreaza legatura cu lumea artei oriunde te-ai afla.