inchide

Newsletter

Fii mereu legat de arta.Aboneaza-te la fluxul de stiri despre arta trimise direct pe mail-ul tau de catre artLine.ro
Artline.ro pe FaceBook Artline.ro pe Twitter Multimedia
ro | en
Contact
Upload lucrari

Singurul Festival Concurs din Romania pentru promovarea chitarei si a muzicii acustice live, Reghin - noiembrie 2017

0 Comentarii
 SINGURUL FESTIVAL CONCURS DIN ROMÃNIA PENTRU PROMOVAREA CHITAREI SI A MUZICII ACUSTICE LIVE INDIFERENT DE GENUL MUZICAL


Vino la Acustic Live Festival si bucura-te de muzica buna! la Reghin, Casa de Cultura a Tineretului G. Enescu in perioada 24 - 25 - 26 noiembrie 2017

Editia III

Vino la Acustic Live Festival si castiga 4 000 DE LEI !

Vino la Acustic Live Festival si castiga CELE MAI BUNE CHITARE MARCA HORA !

Vino la Acustic Live Festival si castiga PREMIUL LIBRIS BRASOV ! Vino la Acustic Live Festival si asculta CEI MAI BUNI CHITARISTI DIN ROMÃNIA ! Vino la Acustic Live Festival si asculta CONCERTE DE EXCEPTIE ! Un eveniment artistic marca SILVAN STÃNCEL in parteneriat cu Casa de Cultura a Tineretului G. Enescu Reghin !

REGULAMENT ACUSTIC LIVE FESTIVAL
I. OBIECTIVUL SI SCOPUL FESTIVALULUI ACUSTIC LIVE FESTIVAL reprezinta un eveniment cultural - artistic de promovare a chitarei in special, a muzicii live, a artistilor compozitori si a creatiilor acestora, a interpretilor, cantautori, instrumentisti acompaniatori sau solisti care sustin si practica chitara indiferent de stil sau gen muzical si indiferent de nivelul mediu sau avansat, profesionist sau amator, cunoscut sau necunoscut Marelui Public. Dorim descoperirea si promovarea celor talentati pasionati de chitara.

Festivalul se desfasoa  in orasul Reghin din judetul Mures, in perioada 24 - 25 - 26 noiembrie 2017, sub titulatura de ACUSTIC LIVE FESTIVAL, la Casa de Cultura a Tineretului G. Enescu. II. SECÈšIUNI - concurs: oricine doreste - recital: artisti consacrati III.

CONDITII DE PARTICIPARE SECTIUNEA CONCURS - fara limita de varsta - se poate canta pe orice tip de chitara acustica - se poate participa indiferent de stilul muzical abordat si in orice combinatie atata vreme cat aceasta include in mod explicit chitara - in formula solo: indiferent de stilul muzical se va canta obligatoriu la chitara dar nu exclusiv. - in formula de trupa (minim 2 persoane): indiferent de stilul muzical se va canta obligatoriu la o chitara dar nu exclusiv - in cazul muzicii care contine si text se va canta in orice limba- exclusiv live, fara  negative, fara inregistrari de nici un fel pe scena, fara loop player - se pot inscrie cetateni romÃni sau straini - concurentilor participanti li se asigura cazare pentru 2 nopti ai masa - fiecare concurent va canta pe propriul instrument, nu se pune la dispozitie chitara de scena IV.

INSCRIERI

Inscrierile pentru concurs se fac electronic incepand cu data de 19 octombrie 2017, trimitand la adresa acusticlivefestival@yahoo.com pana la data de 20 noiembrie 2017, ora 13.00 urmatoarele informatii: - prenume, nume concurent - nume de scena (daca este cazul) - varsta - orasul - o poza cat mai artistica in format jpg. - numele celor 2 piese inscrise in concurs - numele compozitorului, textierului celor 2 piese inscrise in concurs - cele 2 piese inscrise in concurs, inregistrate in format mp3, cu o durata de maxim 4 minute fiecare, si totodata si piesele care se vor canta pe scena.

Calitatea inregistrarii nu conteaza insa poate influenta procesul de selectie. Din punct de vedere al orchestratiei, piesele trebuie inregistrate si trimise pentru preseletie asa um vor fi cantate si pe scena festivalului. Obs.: in mod obligatoriu si indiferent de genul muzical abordat se inscriu in concurs 2 piese dintre care una creatie proprie 100 % (muzica si text sau doar muzica daca este piesa instrumentala) iar cea de a doua piesa poate sa fie preluare (cover) sau tot creatie proprie. Concurentii care vor prezenta 2 creatii originale pot primi un punctaj superior dar nu in mod obligatoriu. - informatii de contact: telefon, email - rider tehnic (a se specifica timpul necesar pentru probe sunet!) - confirmarea inscrierii se face telefonic sau prin email V. PRESELECTIE - organizatorul realizeaza o preselectie pe baza documentelor trimise electronic. In urma preselectiei vor intra in concurs doar persoanele preselectate, maxim 14 numere de concurs (concurenti solo sau trupe). - confirmarea trecerii etapei de preselectie se face telefonic sau pe email - juriul/organizatorul nu ofera nicio explicatie publica in urma jurizarii - in urma preselectiei concurentii vor canta live pe scena festivalului Acustic Live Festival ed. III 2017, Reghin conform programului.

VI. JURIUL - componenta juriului este decisa de organizatori si contine persoane de specialitate - se puncteaza pe baza notelor de la 1 la 10: prezenta scenica, gradul de maiestrie instrumentala, gradul de maiestrie vocala, textul daca este cazul, complexitatea compozitionala, succesul la public (aplauze) - deciziile juriului sunt inatacabile, nenegociabile, definitive - fiecare membru al juriului puncteaza in mod individual prestatiile artistilor din concurs iar la final, pe baza punctajelor cumulate, se decid pozitiile castigatoare. Aprecierile membrilor din juriu nu se negociaza intre membrii juriului, fiecare nota fiind data in mod individual.

VII. ORGANIZARE SI DESFASURARE - zilele de festival sunt 24, 25, 26 noiembrie 2017 - zilele de concurs sunt 25, 26 noiembrie 2017 - festivalul incepe pe data de 24 noiembrie 2017 ora 18.00 cu sectiunea recitaluri - festivalul incepe pe data de 25, 26 noiembrie 2017 ora 18.00 cu sectiunea concurs iar de la ora 20.00 (25 noiembrie) si 20.30 (26 noiembrie) sectiunea recitaluri. - prezenta concurentilor la Reghin se va face cel tarziu sambata 25 noiembrie 2017 ora 12.00 la scena. Asiguram 2 nopti de cazare (sambata/duminca si duminica/luni) plus masa.

Pentru cei care doresc sa vina de vineri putem asigura 1 noapte de cazare in plus la pretul de 50 lei/persoana. (Va rugam comunicati cat mai repede daca veniti de vineri pentru a va putea face rezervarea) - probele de sunet se fac zilnic pana la ora 15.00 pentru concurenti si 15.00 -17.30 pentru artistii invitati in recital - sosirea la scena pentru intrarea in concurs se face zilnic, in perioada festivalului, intre orele 16.00 - 17.00. - Informatiile suplimentare pot fi furnizate telefonic la: 0744 139 023 sau 0265 520 580 (Casa de Cultură a Tineretului "G. Enescu" Reghin) sau la adresa acusticlivefestival@yahoo.com

PREMIILE FESTIVALULUI

- TROFEUL FESTIVALULUI: 4 000 LEI + 1 chitara HORA (se acorda celui mai bun, celui care obtine cel mai mare punctaj in urma evaluarii de catre juriu pe baza criteriilor stabilite) - PREMIUL "LIBRIS BRASOV" SPECIAL AL JURIULUI: 500 lei + 1 chitara HORA (se acorda celui care se situeaza pe pozitia doi in urma evaluarii juriului)

- PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNÄ‚ PREZENTÄ‚ SCENICA: 1 chitara HORA (se va urmari modul de prezentare, tinuta, imbracamintea concurentului, modul de comunicare cu publicul)

- PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN CHITARIST: 1 chitara HORA (se va urmari virtuozitatea tehnica, interpretativa la chitara)

- PREMIUL PENTRU CEA MAI FRUMOASÄ‚ VOCE SI INTERPRETARE VOCALÄ‚: 1 chitara HORA (se va urmari tehnica ai interpretarea vocala)

- PREMIUL PENTRU CEA MAI FRUMOASÄ‚ COMPOZITIE: 1 chitara HORA (se va urmari calitatea compozitei piesei: muzica, text)

- PREMIUL PUBLICULUI: 1 chitara HORA (se va urmri gradul maxim de simpatie publica manifestat prin aplauze fata de un anumit concurent)

- PREMIUL PENTRU DEBUT ARTISTIC: 1 chitara HORA (se poate acorda oricarui participant cu conditia ca acest festival sa fie primul la care participa)

- Diplome de participare *** Premiile pot creste in consistenta in functie de prezenta sponsorilor. *** Un concurent poate castiga unul, mai multe premii sau nimic. Premiile propuse nu sunt obligatorii. ECHIPA ORGANIZATORICÄ‚ Initiator: Silvan StÃncel Organizator: Silvan StÃncel & Marcel Naste Consultant artistic: A.G. Weinberger Institutia organizatoare/finantatoare: Casa de Cultura a Tineretului G. Enescu din Reghin/Primaria Reghin Sponsori: HORA, LIBRIS, AER Parteneri media: TVR Tg. Mures, Zi de Zi, Ardeal TV, Radio Son, Glasul Văilor Multumiri speciale Primariei Reghin!

www.facebook.com/acusticlivefestival www.acusticlive.ro acusticlivefestival@yahoo.com Casa de Cultura a Tineretului "George Enescu" Reghin

31 Octombrie 2017

imagine: https://www.artline.ro/Nicolae-Iorga-l1
Voteaza


Pe acelasi subiect: Casa de Cultura | chitare | concurs | recital | cazare | festival
Comentarii 0 comentarii
Scrie comentariu
Introdu mai jos textul de aici
Scrie in casuta de mai sus codul de verificare
Alte articole din:
Noutati
Ochelarii lui John Lennon s au vandut pentru o suma record
Ochelarii lui John Lennon s-au vandut pentru o suma record

O pereche de ochelari de soare a fost vanduta pe 13 decembrie in cadrul unei licitatii organizate la Londra de casa Sotheby's pentru pretul final de 137.500 de lire sterline (165 000 de euro), ceea ce ...

International Tattoo Convention Bucharest la Palatul Bragadiru
International Tattoo Convention Bucharest la Palatul Bragadiru

1-3 noiembrie 2019, Palatul Bragadiru, Bucuresti Cea de a zecea editie a celui mai important eveniment dedicat artei tatuajului din partea de sud-est a Europei, International Tattoo Convention ...

Depeche Mode lanseaza un boxset pentru colectionari
Depeche Mode lanseaza un boxset pentru colectionari

Dupa au reeditat pentru fanii de ieri si de azi single-urile care le-au adus celebritatea in cele aproape patru decenii de cariera - mai multe seturi pe vinil, reproducand perfect copertile si grafica ...

Lacul Lebedelor la Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta
Lacul Lebedelor la Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta

8 februarie 2020, ora 20, Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski, Constanta Cei care iubesc muzica lui Ceaikovski si povestea din " Lacul Lebedelor " se vor putea bucura de unul ...

IT Dansa in premiera la Bucuresti
IT Dansa in premiera la Bucuresti

28 noiembrie 2019, ora 20, Sala Mare, Teatrul National Bucuresti Compania de dans a Institutului de Teatru din Barcelona va sustine pentru intaia oara un spectacol in Romania, premiera facand parte ...

Cristian Mungiu, in Competie la Cannes

Organizatorii celei de-a 60-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes au anuntat azi lista oficiala a filmelor inscrise in "Competitie" in acest an. Printre cele 21 de filme se numara ...

Actorul incurcat printre miracole

Ar trebui sa fim mai atenti cu mitul actorului care poate salva un film. Oricat de tampit ar fi acesta. Il duce in spate o vreme, dar cand povestea este nu numai gaunoasa, ci si pretentioasa cu carul, ...

''Orasul de sub oras'' vazut de Gina Baranovschi

Proiectul Teatrului Masca din Bucuresti, 'Orasul de sub oras', continua cu inca un atelier de pictura interactiv, sub conducerea artistului plastic Gina Baranovschi. Evenimentul se va desfasura la ...

Oficialii UPA din Iasi isi pun sperantele in Adomnitei

Conducerea Universitatii "Petre Andrei" (UPA) din Iasi a inaintat ieri un memoriu noului ministru Educatiei, Cercetarii si Tineretului, deputatul iesean Cristian Adomnitei. Prin intermediul ...

Expozitie despre viata fondatorului homeopatiei

In cadrul proiectului 'Sibiu. Capitala Culturala Europeana' va fi deschisa, in perioada 25 aprilie-13 mai, la Biserica Evanghelica din Sibiu, expozitia 'Samuel Hahnemann - O idee uneste orase ...

Mos Ion Roata si Cuza Voda

Intre taranii fruntasi care au luat parte, impreuna cu boierii, cu episcopii si cu mitropolitul tarii la Divanul ad-hoc din Moldova, in 1857, era si mos Ion Roata, om cinstit si cuviincios, cum sunt ...

Primii cautatori de comori cu legitimatie

Doar 100 de oameni au dreptul, oficial, sa caute comori pe teritoriul tarii noastre. Sunt membri ai Asociatiei Cautatorilor de Comori si Tezaure din Romania si au legitimatii care ii feresc de ...

Scoala in Spania
Scoala in Spania

Sistemul educational spaniol include atat scoli nationale cat si institutii de invatamant internationale, care respecta traditiile scolilor din Marea Britanie, Franta, Germania si nu numai, ...

Revista "Cutezatorii" se intoarce

Revista Cutezatorii, publicatie ce a leganat visele adolescentilor din regimul de trista si nostalgica amintire, se intoarce. De data aceasta, in format digital. Este vorba despre site-ul ...

Mircea Miclea si Cristian Adomnitei suparati pe reforma Ecaterinei Andronescu
Mircea Miclea si Cristian Adomnitei, suparati pe reforma Ecaterinei Andronescu

Mircea Miclea, fost ministru al Educatiei, este de parere ca resursele umane si alte segmente care formeaza invatamantul romanesc ar putea sa beneficieze de bani din fonduri europene cu care ...

Newsletter

Fii mereu legat de arta.Aboneaza-te la fluxul de stiri despre arta trimise direct pe mail-ul tau de catre artLine.ro

Va recomandam

Formatia Depeche Mode va fi inclusa in Rock and Roll Hall of Fame Formatia Depeche Mode va fi inclusa in Rock and Roll Hall of Fame
Formatia Depeche Mode va fi inclusa in acest an in Rock and Roll Hall of Fame, facand parte din cele sase nume selectionate din nu mai putin de 16 nominalizari propuse. Alaturi de trio-ul ...
Alte recomandari:
Filme de vazut in 2020 Vincent van Gogh si Leonardo da Vinci vor avea propriile figurine Funko Pop Sien, iubirea scandaloasa a lui Vincent van Gogh Bruce Springsteen + Vezi mai multe

Facebook

Fii prietenul nostru pe Facebook si pastreaza legatura cu lumea artei oriunde te-ai afla.

art-Travel

Cele doua girafe din Edinburgh Cele doua girafe din Edinburgh Doua girafe care par sa se fi oprit dintr-o plimbare intr-o piata din Edinburgh, Scotia, chiar langa o cladire futurista acoperita cu sticla si otel. Daca puiul si mama ar putea sa si citeasca atunci si-ar da seama ca au ajuns pe Leith Street, cam in ... Alte destinatii: Monumentul Artistului Necunoscut Acasa la Nicolas Flamel, maestrul alchimist al Parisului Gura Adevarului, o capcana pentru mincinosi Cinci obiective turistice norvegiene mai putin obisnuite Kelso, Scotia + Destinatii pe meridiane

teatru, carte, film

Filme. Teatru. Concerte.:
Al Di Meola in concert la Sala Palatului
Al Di Meola in concert la Sala Palatului 5 mai 2020, ora 20, Sala Palatului, Bucuresti Chitaristul Al Di Meola revine la Bucuresti pentru un nou concert la Sala Palatului, pe 5 mai 2020, ......
+ alte recomandari: Filme. Teatru. Concerte.
Carte Artline:
Harry Potter si piatra filosofala ed ilustrata de J K Rowling
Harry Potter si piatra filosofala (ed. ilustrata) de J.K. Rowling Un bestseller Gaudeamus 2019 Editie de lux a primei parti din seria Harry Potter, cu minunate ilustratii color de Jim Kay, castigatorul medaliei Kate ......
+ alte recomandari: Carte Artline