inchide

Newsletter

Fii mereu legat de arta.Aboneaza-te la fluxul de stiri despre arta trimise direct pe mail-ul tau de catre artLine.ro
Artline.ro pe FaceBook Artline.ro pe Twitter Multimedia
ro | en
Contact
Upload lucrari

Bucuresti-Brasov: Concert de Craciun vibrate!festival - vibrate!festival Superstrings Orchestra

0 Comentarii


vibrate!festival,
cel mai tanar festival de muzica clasica al Brasovului, care se desfasoara in fiecare vara, in luna iunie, organizeaza pentru a doua oara un concert de Craciun dedicat partenerilor si prietenilor festivalului. 
 
Cei trei fondatori ai festivalului, Vlad Maistorovici, Diana Ionescu si Madalin Iacob, au plecat de la crezul ca muzica clasica este accesibila oricui si se poate canta in multe alte spatii decat cele obisnuite. Astfel in cele doua editii ale festivalului, muzica clasica a rasunat la Brasov in biserici, muzee, cafenele, ceainarii, licee, centre culturale, pub-uri, adica acolo unde se afla publicul. Acest crez ramane la fel de important si in alt proiectul al echipei vibrate!festival: concertul de Craciun.
 
Astfel dupa ce iarna trecuta concertul a avut loc la Muzeul National Cotroceni din Bucuresti, anul acesta concertul de Craciun va avea loc in doua spatii moderne, reprezentative: Atrium-ul Bibliotecii Nationale a Romaniei din Bucuresti si Aula Universitatii Transilvania din Brasov.
 
vibrate !festival a invitat la ambele editii ale sale tinere staruri ale scenei internatioanale din Marea Britanie, Ucraina, Germania, Rusia, Spania, Italia, Olanda, Elvetia, prezenta invitatilor straini fiind majoritara. Spre deosebire de festival, ansamblul cameral vibrate!festival Superstrings Orchestra a fost fondat de violonistul si compozitorul Vlad Maistorovici, directorul vibrate!festival, pentru a aduce impreuna cei mai buni instrumentisti romani si straini intr-o orchestra internationala bazata pe Romani. Avand intre membrii sai artisti care au evoluat la vibrate!festival si impartasind aceeasi viziune artistica, valorile ansamblului vibrate!festival Superstrings Orchestra sunt excelenta, traditia, inovatia si diversitatea in muzica clasica.
 
Concertul de Craciun vibrate!festival
cu
vibrate!festival Superstrings Orchestra


ARTISTI:
 
Diana Ionescu, pian
Vlad Maistorovici, leader
Karolina Weltrowska (Germania), Rasvan Dumitru, Roxana Curtgeafar, Andrei Stanciu, vioara
Meghan Cassidy (Marea Britanie), Traian Boala, Emma Rotomeza, viola
Matthijs Broersma (Olanda), Andreea Timiras, violoncel
Florentina Ciornei, contrabas
 
Program:


Luigi BOCCHERINI Musica Notturna delle strade di Madrid
Felix MENDELSSOHN Concert pentru pian si orchestra de coarde
- pauza -
Arvo PÄRT Summa
Vlad MAISTOROVICI Concert Transilvan
Benjamin BRITTEN Simple Simphony
 
BUCURESTI - 20 DECEMBRIE 2016, ORA 19.00 – BIBLIOTECA NATIONALA A ROMANIEI
Organizatori: Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura, Asociatia Culturala Paul Constantinescu, Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, Biblioteca Nationala a Romaniei, Kaufland Romania, Agentia Metropolitana Brasov

Parteneri
: Universitatea Romano-Americana Bucuresti, Floria.ro, Wagner Arte Frumoase si Povesti, Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti, Aurel Virlan Photography, Kitarodia
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.


BRASOV - 21 DECEMBRIE 2016, ORA 19.00 – AULA UNIVERSITATII TRANSILVANIA
Organizatori: Asociatia Culturala Paul Constantinescu, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura, Kaufland Romania, Agentia Metropolitana Brasov
 
Parteneri: Universitatea Transilvania Brasov, Universitatea Romano-Americana Bucuresti, 
Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, Kitarodia
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Parteneri media: Zile si Nopti, BizBrasov, Foreward Brasov, Semne Bune, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Radio Trinitas, Radio Classic, Blitz Tv, Revista Tango – Marea Dragoste, The Art of Living, Ziarul Metropolis, Senso Tv, Tonica, Liternet.ro, B365, Ceasca de Cultura, Calendar Evenimente, Agentia de Carte, ArtOut, ArtLine, PR Wave, 4Arte.ro, Orasul Meu, In Oras, Bucharest Cultural Events, Buna Dimineata Bucuresti, Catchy, Autentici.ro, Gazeta de Stiri, Online Gallery, Jurnal de Bucuresti, societatesicultura.ro, Business Woman, RoEvents, Enciclopedia Muzicala, Societatea Muzicala, Romania Pozitiva, Buna Ziua Iasi, IQads, Revista Actualitatea Muzicala a UCMR, BookHub si Umblat.ro

 
Artisti 


Vlad Maistorovici
Leader, vioara, Romania


"Vlad Mastorovici este un violonist complet. Interpretarile sale prezinta siguranta tehnica, dublata de disponibilitatea de a impinge barierele pana ce ies scantei" (Musicweb International despre debutul Wigmore Hall), iar compozitiile sale ”au de o nota aparte” (The Daily Telegraph). 
 
Laureat al concursurilor internationale Tillett Trust si Young Concert Artist Trust, Vlad a sustinut numeroase aparitii ca solist pe marile scene in Marea Britanie, Franta, Olanda, Belgia , Germania, Elvetia, Italia, Croatia, Romania, Rusia, Israel, Statele Unite, Brazilia, in compania unor ansambluri ca Orchestra de Camera a Uniunii Europene, Orchestra de Camera din Lusanne, South Bank Sinfonia din Londra, Sinfonia Cymru Cardiff, Orchestra de Camera Radio Bucuresti. A avut privilegiul de a colabora de la o varsta frageda cu muzicieni de renume cum ar fi Pierre Amoyal, Dora Schwartzberg, Jeremy Menuhin, Ivry Gitlis, Gordan Nikolich. Impreuna cu ansamblul londonez Mercury Quartet a generat peste 15 noi compozitii ai celor mai importanti compozitori ai lumii din generatia sa.
 
“Atractiva si rezonanta” (Musical America), “plina de contraste vii” (London Financial Times) si caracterizata prin ”plasticitatea exprimarii” (Actualitatea Muzicala), muzica sa a fost abordata si inregistrata de interpreti si ansambluri renumite. Inspirata de experienta sa de interpret, compozitiile sale sunt la fel de diverse ca artistii si institutiile care le-au inspirat: de la ”minunatul vartej de sunete” (The Classical Reviewer) din Halo (comanda London Symphony Orchestra), sau dadismul ironic din reMix: vis cu vampiri (comanda a SIMN Bucuresti) la nationalismul romantic din Concert Transilvan (in prima auditie cu Dmitry Sitkovetsky si New European Strings), Maistorovici intotdeauna ”atinge o nota aparte” (The Daily Telegraph). La 17 ani a fost cel mai tanar castgator din istoria Concursului de Compozitie George Enescu.
 
Nascut in 1985 la Ploiesti, a urmat cursurile Liceului de arta Carmen Sylva. La virsta de 16 ani obtine o bursa la Yehudi Menuhin School unde studiaza cu Natalia Boyarskaya. Continua studiile la Royal College of Music din Londra cu Felix Andrievsky si compozitia cu Mark-Anthony Turnage si Jonathan Cole, si obtine diploma Master Soloist de la Haute Ecole de Musique Lausanne, sub indrumarea lui Pierre Amoyal. In repertoriul cameral l-a avut ca mentor pe Bruno Canino la Scoala de Muzica din Fiesole, Italia. S-a perfectionat la cursuri de maiestrie de traditie la Verbier, Keshet Eilon si Aldeburgh cu violonistii Viktor Pikaisen, Zakhar Bronn, Donald Weilerstein, Krszistof Wengrzyn, Phillipe Graffin, Anna Chumachenko, Boris Kushnier si compozitorii Magnus Lindberg, Oliver Knussen, Colin Matthews, Giaccomo Manzoni, Dan Dediu.Diana Ionescu 
pian, Romania
 
“...sclipiri de virtuozitate si temperament a la Martha Argerich... momente magice care aduc aminte de Maria Joao Pires. Am fost martorii unei extraordinare empatii intre solista si orchestra care ne-a amintit de cele mai bune momente ale lui Nigel Kennedy”


Castigatoare a Marelui Premiu a Concursului International de Pian George Enescu 2001, precum si a Premiului Alexis Weissenberg Elvetia  si a Glass Sellers Trophy Londra 2010, Diana Ionescu a cantat in cadrul unor festivaluri importante precum Verbier Festival, Progetto Martha Argerich-Lugano, Kyoto Music Festival, George Enescu Festival si Beethoven Festival London.
 
Aceste realizari au adus-o in atentia unor faimosi muzicieni: Martha Argerich, Alexis Weissenberg, Ion Marin, Richard Goode si Murray Perahia, cu care a avut ocazia sa colaboreze in turnee importante din intreaga lume, cum ar fi in Franta, Belgia, Olanda, Spania, Elvetia, Japonia si Statele Unite ale Americii. De curand a inregistrat cu Orchestra Nationala Radio Concertul pentru Pian de Schumann si Concertul No 1 pentru pian de Mendelssohn. De remarcat si colaborarile cu Belcea Quartet, cu soprana Teodora Gheorghiu, cu violonistul Vlad Maistorovici si cu violoncelista Laura Buruiana.
 
Diana Ionescu s-a nascut in Romania si a inceput sa studieze pianul cu Prof. Sanda Bobescu si cu Prof. Olga Szell. Este absolventa a Liceului de Muzica George Enescu si a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, unde a fost eleva a cunoscutului pianist Dan Grigore. Diana si-a continuat studiile muzicale la Guildhall School of Music din Londra cu Joan Havill si Ronan O'Hora. A beneficiat de mentoratul pe termen lung al maestrilor Alexis Weissenberg si Richard Goode.

 
Matthijs Broersma

violoncel, Olanda
 
Matthijs Broersma a studiat la The Yehudi Menuhin School din Londra cu Louise Hopkins si Leonid Gorokhov, iar apoi la Guildhall School of Music & Drama si Hochschule der Künste, Berna. S-a perfectionat in masterclassuri cu Colin Carr, Bernard Greenhouse, Frans Helmerson, Gary Hoffman, Steven Isserlis si Arto Noras. Ca solist si muzician de camera a canta in toata lumea, in sali ca Wigmore Hall, Concertgebouw, Konzerthaus Berlin, Philharmonie Köln sau World Economic Forum in Davos, ca invitat al festivalurilor Pablo Casals Festival de la Prades, Menuhin Festival de la Gstaadt, Paxos International Music Festival din Grecia sau International Holland Music Sessions in Olanda. Este membru al ansamblului elvetian Gémeaux Quartett, cu care este laureat al premiilor internationale.Traian Boala
viola, Romania
 
Traian Boala a studiat vioara, apoi viola la Liceul de Arta din Constanta. Studiile superioare la Facultatea de Muzica a Universitatii „Transilvania” din Brasov au fost urmate de studii de masterat la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. A cantat succesiv in mai multe orchestre, intre care Orchestra de Camera „St. George” din Belgrad si Filarmonica „George Enescu” din Bucuresti. Actulamente este membru al Filarmonicii „Transilvania” din Cluj-Napoca. Este membru al Cvartetului Arcadia din Cluj, unul dintre cele mai bine cotate ansambluri din lume la ora actuala, laureat al concursurilor Osaka International Chamber Music Competition (2014), Wigmore Hall London International String Quartet Competition (2012), Almere International Chamber Music Competition (2011) si International Chamber Music Competition Hamburg (2009).

 
Roxana Barsan
vioara, Romania
 
Roxana Barsan s-a nascut la Satu Mare, unde a inceput studiul viorii cu profesoara Ibolya Murvai si a continuat cu profesorul Danil Raceu. A absolvit Liceul de Muzica "Dinu Lipatti" din Bucuresti, apoi Facultatea de Muzica din Brasov la clasa profesorului Valeriu Rogacev. In 2008 a obtinut diploma de Master de la Hochschule für Musik Würzburg, unde a studiat la clasa profesorului Sören Uhde. Din 2001 este membra a orchestrei Filarmonicii Brasov. De-a lungul timpului a colaborat cu diverse orchestre de proiect precum Orchestra Romana de Tineret, Camerata Regala, Kamerata Kronstadt, orchestra de camera Miercurea Ciuc. Face parte din cvartetul baroc "Quartetto Brassovia" si din cvartetul rock "4Tune Quartet".

 
Florentina Ciornei
contrabas, Romania
 
Florentina Ciornei a studiat la Liceul de Muzica Dinu Lipatti si Universitatea de Muzica Bucuresti. Distinsa cu numeroase premii nationale, este angajat al Operei Nationale Bucuresti din 2004 si devine sef de partida in 2008. Colaboreaza cu Orchestra Nationala Radio, Symphacotory Orchestra, Ansamblul Icon Arts, Orchestra Fundatiei Principesa Margareta si Orchestra Fundatiei Romane pentru Excelenta in Muzica, alaturi de care a sustinut turnee in Tunisia, Ungaria, Repyblica Moldova si Israel.Meghan Cassidy
viola, Marea Britanie
 
“Violista Meghan Cassidy se remarca prin sunet rafinat, simt cameral si personalitate” (The Strad). A studiat la Royal Academy of Music cu Garfield Jackson si s-a perfectionat in Germania cu Tatjana Masurenko si Nabuko Imai. A cantat pe marile scene si festivaluri ca Wigmore Hall si Queen Elisabeth Hall, Oxford Chamber Music Festival, Grindelwald Chamber Music Festival Switzerland, Verona Chamber Music Festival, North Yorkshire Moors Chamber Music Festival and the Kammermusikfest Sylt, Germania, ca solista sau membra a ansamblului Solstice Quartet. Este invitata ca Guest Principal Viola a orchestrelor BBC National Orchestra of Wales, Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, Opera North si Royal Scottish National Orchestra.

 
Rasvan Dumitru
vioara, Romania
 
Rasvan Dumitru a urmat Liceul de Arta din Brasov, apoi Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Distins cu premii la o serie de concursuri nationale si internationale, si semifinalist la Concours Musical International de Montreal (2006), violonistul a aparut cu succes si in postura de recitalist, in tara si in strainatate (Germania, Austria, Elvetia, Olanda). A concertat ca solist cu o serie de orchestre romanesti, intre care Filarmonica din Brasov, Filarmonica de Stat “Transilvania” din Cluj-Napoca, Orchestra de Camera a Radiodifuziunii Romane. Sef al partidei viorii a doua a Filarmonicii de Stat „Transilvania”, este membru al Cvartetului Arcadia din Cluj, unul dintre cele mai bine cotate ansambluri din lume la ora actuala, laureat al concursurilor Osaka International Chamber Music Competition (2014), Wigmore Hall London International String Quartet Competition (2012), Almere International Chamber Music Competition (2011) si International Chamber Music Competition Hamburg (2009). Canta pe o vioara Leon Fischesser atribuita pe viata de catre fundatia elvetiana Musique et Vie in urma unui concurs organizat in 2005.Emma Rotomeza
viola, Romania
 
Nascuta in 1985 la Ramnicu Valcea, Emma Rotomeza a absolvit Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, cu o bursa Erasmus de 6 luni la Conservatorul Eduardo Martinez Torner din Spania. S-a perfectionat la International Menuhin Music Academy din Elvetia cu Liviu Prunaru, Sophia Reuter , Johannes Eskaer, Ettore Causa, Pablo de Naveran, Maxim Vengerov, Oleg Kaskiv, Ivan Vukcevic si Niall Brown, cantand alaturi de acesti muzicieni ca solista a Cameratei Menuhin pe scene ca KKL Luzern, Palais Princier Monaco, Estoril Festival Portugalia, Darmstadt Orangerie, Ateneul Roman, Okayama Miki Memorial Hall, Matsuyama Hall, Hiroshima Phoenix Hall Japonia.Andrei Stanciu
vioara, Romania
 
Violonistul Andrei Stanciu, nascut la Brasov, este absolvent al Academiei Internationale de Muzica Yehudi Menuhin din Elvetia unde a avut ocazia de a studia 4 ani cu celebrii violonisti Maxim Vengerov, Liviu Prunaru si Oleg Kaskiv. A inceput studiul viorii la varsta de 7 ani la Brasov si urmeaza cursurile Universitatii de Arte «George Enescu» din Iasi, studiind vioara si muzica de camera cu prof. univ. dr. Bujor Prelipcean. S-a perfectionat cu Gyorgy Pauk, Gyula Stuller, Stefan Gheorghiu, Bogdan Zvoristeanu, Ani Kavafian, Leonid Kerbel, Eduard Schmieder, Valery Vorona,  Alexandru Tomescu si Florin Paul. Laureat in 2016 cu Premiului 1 la Concursul International de Muzica ”Grand Prize Virtuoso – London”, a cantat pe marile scene si festivaluri ale lumii ca membru al Cameratei Menuhin, cum ar fi Menuhin Festival Gstaadt, Paleo Festival, Tibor Varga Festival, Les Folles Journees J.S.Bach Elvetia, SolidArtis Festival Polonia, Festival do Estoril Portugalia, Juventudes Musicales Madrid, Incontri di Terra di SienaItalia, Vengerov Festival Israel.Andreea Timiras
violoncel, Romania
 
Nascuta intr-o familie cu traditie muzicala, incepe studiul violoncelului sub indrumarea tatalui, prim violoncelist al Orchestrei Simfonice Siciliene din Palermo. Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti la clasa profesorilor Aurel Niculescu si Marin Cazacu, se perfectioneaza la cursurile de maiestrie artistica pentru violoncel cu David Geringas si la cursurile de muzica de camera cu Trio Abegg. Membru al Orchestrei Simfonice Siciliene in perioada 2001- 2015, desfasoara o bogata activitate solistica si camerala, abordand genuri dintre cele mai diferite: de la muzica veche alaturi de Ansamblul de BAROCkeri, la Astor Piazzolla si jazz-traditional sicilian impreuna cu grupul Innovative String Quintet si de la repertoriul world fusion alaturi de formatia Imago Mundi, la cel contemporan, pentru care primeste distinctii speciale.

 
Karolina Weltrowska
vioara, Germania
 
Nascuta in Polonia, Karolina Weltrowska a studiat vioara cu Mirosław Ławrynowicz la Varsovia si  Priya Mitchell la Frankfurt. S-a perfectionat in muzica de camera la European Chamber Music Academy cu Hatto Beyerle. Laureata a concursurilor internationale de la Harleen, Olanda, Sondershausen si Joseph Joachim Chamber Music Competition Weimar, Germania, este invitata a festivalurilor de renume ca Lockenhaus, Oxford Chamber Music Festival, Osnabrück and Schleswig-Holstein sau Kuhmo Chamber Music Festival Finlanda, Sapporo si New York. Este membra a ansamblului danez MidtVest.


Decembrie 2016
Voteaza


Comentarii 0 comentarii
Scrie comentariu
Introdu mai jos textul de aici
Scrie in casuta de mai sus codul de verificare
Alte articole din:
Noutati
Ringo Starr a lansat un nou material EP 3
Ringo Starr a lansat un nou material: EP 3

Dupa Change the World si Zoom In, celebrul baterist al trupei The Beatles a lansat pe 16 septembrie un nou material de studio, EP 3 , patru piese pline de optimism, umor si acea bucurie de a canta pe ...

Roger Taylor Queen va lansa un nou album The Outsider Tour Live
Roger Taylor (Queen) va lansa un nou album: “The Outsider Tour Live”

Cunoscut mai ales ca bateristul trupei Queen, Roger Taylor a fost primul membru al celebrei formatii care a lansat un single ( I Wanna Testify in 1977) si ulterior un prim album solo, Fun In Space ...

V a placut Clanul Soprano A Pregatiti va pentru figurinele cu eroii serialului
V-a placut “Clanul Soprano”? Pregatiti-va pentru figurinele cu eroii serialului

Tony Soprano gata de o noua confruntare. Paulie Gualtieri intr-un costum iconic si imediat recunoscut de fanii serialului, Carmela Soprano si temutul Silvio Dante (jucat de nimeni altul decat Steven ...

Discografia The Alan Parsons Project va fi relansata intr o editie limitata pe vinil
Discografia The Alan Parsons Project va fi relansata intr-o editie limitata pe vinil

Dupa ce colectia completa a discurilor de studio aparute sub titulatura The Alan Parsons Project au fost lansate in 2014 in setul The Complete Albums Collection , fanii proiectul Alan Parsons – ...

Albumul Beatles Revolver va fi relansat ca box set
Albumul Beatles “Revolver” va fi relansat ca box set

In vara anului 1966 cei patru Beatles lansau un nou album de studio, al saptelea din scurta istorie a trupei care inca nu renuntase la concerte, iar “ Revolver ” va fi pentru multi fani si ...

Brasov Un week end al vibratiilor
Brasov - Un week-end al vibratiilor !

Week-end-ul acesta, vibrate!festival are pregătite câteva evenimente speciale pentru iubitorii muzicii. Sâmbătă vă aşteptăm la Biserica Neagră - monument emblemă pentru Braşov - ...

Expozitia Balerine la Libraria Bizantina din Bucuresti
Expozitia Balerine la Libraria Bizantina din Bucuresti

Joi, 5 septembrie, ora 19 , la Libraria Bizantina are loc vernisajul expozitiei Balerine , eveniment ce poarta marca EBIENALE. Beba, semnatara acestui demers artistic, se afla la prima sa expozitie ...

Vacante Muzicale la Piatra Neamt 2 8 iulie
Vacante Muzicale la Piatra-Neamt, 2 – 8 iulie

In perioada 2 – 8 iulie 2017, Centrul pentru Cultura si Arte „Carmen Saeculare” organizeaza editia a XLIV-a a Festivalului International „Vacante Muzicale la ...

Competitia Mondiala de Balet a VIII a editie
Competitia Mondiala de Balet, a VIII-a editie

In perioada 19 - 22 martie 2015 , Teatrul de Balet Sibiu organizeaza cea de-a VIII-a editie a Competitiei Mondiale de Balet . Pentru editia din acest an a evenimentului s-au inscris in concurs 148 de ...

Targul International Gaudeamus editia 23
Targul International Gaudeamus, editia 23

In perioada 16 – 20 noiembrie 2016, in Pavilionul Central Romexpo , va avea loc editia cu numarul 23 a Targului International Gaudeamus – Carte de invatatura . Organizat de Radio Romania, ...

Mos Ion Roata si Cuza Voda

Intre taranii fruntasi care au luat parte, impreuna cu boierii, cu episcopii si cu mitropolitul tarii la Divanul ad-hoc din Moldova, in 1857, era si mos Ion Roata, om cinstit si cuviincios, cum sunt ...

Primii cautatori de comori cu legitimatie

Doar 100 de oameni au dreptul, oficial, sa caute comori pe teritoriul tarii noastre. Sunt membri ai Asociatiei Cautatorilor de Comori si Tezaure din Romania si au legitimatii care ii feresc de ...

Scoala in Spania
Scoala in Spania

Sistemul educational spaniol include atat scoli nationale cat si institutii de invatamant internationale, care respecta traditiile scolilor din Marea Britanie, Franta, Germania si nu numai, ...

Revista "Cutezatorii" se intoarce

Revista Cutezatorii, publicatie ce a leganat visele adolescentilor din regimul de trista si nostalgica amintire, se intoarce. De data aceasta, in format digital. Este vorba despre site-ul ...

Mircea Miclea si Cristian Adomnitei suparati pe reforma Ecaterinei Andronescu
Mircea Miclea si Cristian Adomnitei, suparati pe reforma Ecaterinei Andronescu

Mircea Miclea, fost ministru al Educatiei, este de parere ca resursele umane si alte segmente care formeaza invatamantul romanesc ar putea sa beneficieze de bani din fonduri europene cu care ...

Newsletter

Fii mereu legat de arta.Aboneaza-te la fluxul de stiri despre arta trimise direct pe mail-ul tau de catre artLine.ro

Va recomandam

Castigatorii Premiilor Emmy 2022 Castigatorii Premiilor Emmy 2022
Cea de a 74-a editie a Premiilor Emmy a avut loc pe 12 septembrie 2022 la Microsoft Theatre din Los Angeles, iar gazda a fost actorul Kenan Thompson. Daca The White Lotus a castigat la ...
Alte recomandari:
Willie Nelson, Trigger, The Highwaymen si Farm Aid Ozzy Osbourne lanseaza un nou single inregistrat impreuna cu Zakk Wylde: Nothing Feels Right Depeche Mode din nou in studio Ce putem citi in luna august + Vezi mai multe

Facebook

Fii prietenul nostru pe Facebook si pastreaza legatura cu lumea artei oriunde te-ai afla.

art-Travel

Acasa la Cezanne in Aix en Provence Acasa la Cezanne in Aix-en-Provence In toamna anului 1901 Paul Cezanne putea in sfarsit sa isi cumpere atelierul la care visase de multa vreme, si unde altundeva decat in Aix-en-Provence, mica asezare care devenise cu adevarat acasa, ar fi putut maestrul sa isi gaseasca un refugiu? ... Alte destinatii: Mozart la Brno Cea mai mica statuie din Stockholm Lituania, tara cu unul dintre cei mai batrani stejari din lume Papa Ioan Paul al II-lea vazut de Oliviero Rainaldi Museo Omero – muzeul unde poti atinge operele de arta + Destinatii pe meridiane

teatru, carte, film

Filme. Teatru. Concerte.:
A aparut primul trailer al filmului biografic I Wanna Dance With Somebody
A aparut primul trailer al filmului biografic “I Wanna Dance With Somebody” Succesul de care s-au bucurat in ultimii ani filmele biografice inspirate de viata unor nume de prima rang din muzica pop sau rock – recentul ......
+ alte recomandari: Filme. Teatru. Concerte.
Carte Artline:
Asculta cum canta vantul Pinball 1973 de Haruki Murakami
Asculta cum canta vantul. Pinball 1973 de Haruki Murakami Unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti prozatori niponi contemporani, cu milioane de exemplare vandute si majoritatea cartilor traduse in zeci de ......
+ alte recomandari: Carte Artline