Mergi inapoi   ArtLine Forum > ArtLine.ro > Observatii si idei

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Vechi 12-04-2009, 06:19 AM
constantin constantin is offline
Senior Member

Data inscrierii: Jun 2009
Implicit

Quote:
Publicat prima data de amalia radu
Ati vazut la Tv ca au terminat vreo 40 km din autostrada care o sa traverseze Transilvania? Daca nu ma insel mai au vreo 300 de km..... presimt ca pana sa o termine va fi nevoie sa se inceapa lucrari de reabilitare la celalalt capat.. Asa de bine merg lucrurile la noi...
Nici nu ma astept sa se intample altfel...nu vezi ca nici nu au terminat bine pasajul de la baneasa si au inceput sa apara probleme...fisuri...chestii de genul asta...S-ar fi intamplat acest lucru in afara? Americanii au podul suspendat Brooklyn de prin anul 1885 daca nu ma insel si il folosesc si astazi..Asta pentru ca ,in primul rand, a fost o structura rezistenta, viabila si apoi pentru ca a fost bine intretinut.
Reply With Quote
Vechi 12-07-2009, 08:48 AM
angelo angelo is offline
Senior Member

Implicit

Brooklyn e din 1883 dar oricum ai fost pe aproape... E de ras ce se intampla cu pasajul de la baneasa. Cat despre autostrada transilvaniei, m-as mira sa fie dus la bun sfarsit proiectul la termen...si am indoieli si privitor la calitatea lucrarii.
Reply With Quote
Vechi 12-08-2009, 09:27 AM
alex15 alex15 is offline
Senior Member

Implicit

Dar oare firmele care au executat lucrarile sunt din romania sau din afara? Acum ceva vreme produsele si servicile romanesti erau de calitate, printre cele mai bune in Europa, dar acum situatia e cu totul alta din pacate. Se fac treburile de mantuiala in majoritatea cazurilor...
Reply With Quote
Vechi 12-09-2009, 07:41 AM
angelo angelo is offline
Senior Member

Implicit

Cand am avut noi printre cele mai de calitate produse si servicii ?? P vremea lui Ceausescu?
Reply With Quote
Vechi 12-10-2009, 01:00 PM
alex15 alex15 is offline
Senior Member

Implicit

Evit sa spune ca pe vremea lui ceausescu, mai degraba in perioada dintre cele doua razboaie mondiale cand aveam si noi o economie mai stabila...oricum ce a urmat dupa a 89 a fost o decadere totala dupa cum se poate vedea...
Reply With Quote
Vechi 12-11-2009, 09:40 AM
artfriend artfriend is offline
Senior Member

Implicit

Eu ma intreb ce ar fi facut bucurestiul in privinta circulatiei daca ar fi avut in loc de 2 milioane de locuitori vreo 10-15 milioane......cred ca s-ar fi circulat numai cu biciclete si trotinete ca la ce strazi avem ar fi fost un ambuteiaj continuu daca foloseam masinile...
Reply With Quote
Vechi 12-14-2009, 10:07 AM
constantin constantin is offline
Senior Member

Implicit

Quote:
Publicat prima data de artfriend
Eu ma intreb ce ar fi facut bucurestiul in privinta circulatiei daca ar fi avut in loc de 2 milioane de locuitori vreo 10-15 milioane......cred ca s-ar fi circulat numai cu biciclete si trotinete ca la ce strazi avem ar fi fost un ambuteiaj continuu daca foloseam masinile...
Vin eu cu un exemplu de oras care are peste 17 mil locuitori si in care se circula cu foarte mare dificultate....Sao Paolo, Brazilia. La capitolul infrastructura nu stau deloc rau dar astea sunt conditiile de circulatie in orasele cu multi locuitori.
Reply With Quote
Vechi 12-15-2009, 01:07 PM
artfriend artfriend is offline
Senior Member

Implicit

Uau 17 mil.....deci stim sigur ca exista cel putin un oras in care este mai rau decat in Bucuresti in privinta circulatiei... mi-a mai venit inima la loc....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Cautare avansata
Display Modes

Reguli de publicare
You may nu post new threads
You may nu post replies
You may nu post attachments
You may nu edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] codul este On
Codul HTML este Off
Mergi la sectiunea

Timpul este setat GMT. Ora este acum 06:22 PM.

Licenta vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.