Mergi inapoi   ArtLine Forum > Romania ieri si astazi > Orase din Romania

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Vechi 12-03-2009, 09:11 AM
amalia radu amalia radu is offline
Junior Member

Data inscrierii: Oct 2009
Implicit

Quote:
Publicat prima data de ValsiS
http://valsis.ro/imagini/p17_sectionid/2 poze cu orasul Craiova sa imi ziceti daca va place
mie nu imi deschide linkul, as fi vrut tousi sa vad macar o poza..Poti incarca una, doua? Ti-as fi recunoscatoare..
Reply With Quote
Vechi 12-03-2009, 08:12 PM
ValsiS ValsiS is offline
Junior Member

Data inscrierii: Nov 2009
Implicit

Quote:
Publicat prima data de amalia radu
mie nu imi deschide linkul, as fi vrut tousi sa vad macar o poza..Poti incarca una, doua? Ti-as fi recunoscatoare..
te rog sa mai incerci ... am avut ceva probleme ieri cu HOSTUL ... sunt acolo peste 160 poze, sunt convins ca o sa iti placa ceea ce vezi apropo:

Vineri 4-12-2009 la postul de televiziune B1 TV ora 20:00 PM va fi un mic documentar despre orasul Craiova (sau despre noul parc, nu stiu exact)

http://valsis.ro/video/webcam/craiova_webcam-a36.html webcam live din Craiova
Reply With Quote
Vechi 12-04-2009, 05:44 AM
amalia radu amalia radu is offline
Junior Member

Data inscrierii: Oct 2009
Implicit

Da.. astazi a mers linkul...
pozele sunt foarte frumoase. Ma bucur sa revad acele animale "sculptate" din gard viu.. Multumesc pentru poze si pentru informatii ValsiS
Reply With Quote
Vechi 12-08-2009, 09:33 AM
alex15 alex15 is offline
Senior Member

Data inscrierii: Jun 2009
Implicit

Pozele sunt extraordinare. Se vede ca este un oras ingrijit si curat. Mi-au placut indicatoarele care arata directia si numarul de km pana la acele orase indepartate..
Reply With Quote
Vechi 12-08-2009, 10:57 AM
ValsiS ValsiS is offline
Junior Member

Implicit

Quote:
Publicat prima data de alex15
Pozele sunt extraordinare. Se vede ca este un oras ingrijit si curat. Mi-au placut indicatoarele care arata directia si numarul de km pana la acele orase indepartate..

bine zis ingrijit si curat .... prima data in 2004 cand a venit Solomon la conducere asta s-a observat (a inceput sa fie din ce in ce mai curat in oras) dupa au inceput modificarile la centru .... ideile nebune ale unui primar nebun (in sensul bun)

sunt 2 indicatoare de genul acela in oras (eu asa stiu) ....cel din poze este in park si mai este un indicator in fata primariei
Reply With Quote
Vechi 12-09-2009, 07:07 AM
adi omu adi omu is offline
Member

Data inscrierii: Aug 2009
Implicit

Intodeauna am fost de parere ca primaria trebuie sa fie intr-o cladire veche cu arhitectura speciala, in Craiova am vazut ca se intampla acest lucru. Cele care sunt in cladiri moderne imbracate in sticla de sus pana jos nu ma atag.
Altceva ce mi-a atras atentia uitandu-ma la poze... am vazut ca in afara de primarie mai sunt si multe alte constructii vechi renovate care iti iau ochii.
Reply With Quote
Vechi 12-09-2009, 04:42 PM
ValsiS ValsiS is offline
Junior Member

Implicit

din cate stiu eu Craiova este al doilea oras dupa Bucuresti care are cele mai multe cladiri vechi :P (cladiri vechi care se vor renova :P muzeul de arta, se va reface ... centrul istoric si multe alte cladiri vechi si cu istorie )
Reply With Quote
Vechi 12-10-2009, 01:09 PM
adi omu adi omu is offline
Member

Data inscrierii: Aug 2009
Implicit

Asa trebuie, sa le renoveze daca te plimbi pe strazile cu cladiri mai vechi din bucuresti ramai cu un gust amar pentru ca nici 30% nu sunt renovate...cade tecuiala de pe ele sub ochii trecatorilor, nu mai spun ca te poti trezi oricand cu o caramida in cap pentru ca nu exista atentionari in acest sens..
Reply With Quote
Vechi 12-11-2009, 09:27 AM
flavian flavian is offline
Senior Member

Data inscrierii: Jul 2009
Implicit

Quote:
Publicat prima data de adi omu
Asa trebuie, sa le renoveze daca te plimbi pe strazile cu cladiri mai vechi din bucuresti ramai cu un gust amar pentru ca nici 30% nu sunt renovate...cade tecuiala de pe ele sub ochii trecatorilor, nu mai spun ca te poti trezi oricand cu o caramida in cap pentru ca nu exista atentionari in acest sens..
Era sa o patesc o data chiar pe calea grivitei. A cazut o bucata de tencuiala la 1,5 m in spatele meu..de atunci m-am obisnuit sa merg mai aproape de bordura si sa evit cladirile in paragina.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Cautare avansata
Display Modes

Reguli de publicare
You may nu post new threads
You may nu post replies
You may nu post attachments
You may nu edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] codul este On
Codul HTML este Off
Mergi la sectiunea

Timpul este setat GMT. Ora este acum 06:04 PM.

Licenta vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.